top of page

Utvecklingsprogrammet Expand HR - frigör din potential, förändra inifrån


Vill du har mer kraft och energi i livet? Få större genomslag på jobbet? Känna att du får utväxling på dina styrkor? Då är det här utvecklingsprogrammet för dig! Vi vänder oss till dig som arbetar med HR och vill frigöra hela din potential. Här utvecklas du som person tillsam

mans med andra som delar din profession och förstår dina utmaningar. Vår utgångspunkt är det hållbara självledarskapet - du kommer att få kunskap och insikter för att bygga nya, hållbara vanor. Genom att utforska dina styrkor, drivkrafter och behov stärks resiliensen och du kommer till din rätt, både personligt och professionellt. Och kanske allra viktigast, du får det där mellanrummet för reflektion, förnyelse och innovation som är svårt att få till i vardagen.


Efter avslutat program har du fått:

  • Ny kunskap, ökat välbefinnande och effektivare arbetssätt

  • Nya perspektiv på förändring, ökad genomförandekraft och mer affärsnytta

  • Nya verktyg för att driva förändring på individuell och organisatorisk nivå


Det praktiska:

  • Programmet löper under 8 veckor med fysiska träffar i Stockholm vid uppstart och avslut

  • Uppstart - heldag i Stockholm 15 november 2023

  • 6 digitala träffar, 60-90 min varje vecka. Reflektionsövningar och inläsning sker mellan träffarna

  • Avslut - heldag i Stockholm 23 januari 2024

  • Vi har ett toppenbra uppstartspris på programmet Expand HR just nu! Priset är 9 900 kr exkl moms (ord pris är 19 500) och den enda motprestation vi ber om är att deltagarna delar sin input och feedback under programmets gång.


Om Connect&Expand

Vi på Connect&Expand har tillsammans mer än 40 års erfarenhet av att arbeta med människor, organisationer och utveckling. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv på personlig utveckling och knyter an till ramverket för Inner Development Goals (IDG). Det gör vi eftersom vi vill bidra till att främja vetenskapsbaserade färdigheter och egenskaper som kan bidra till ett meningsfullt och hållbart liv. Genom att investera i din personliga utveckling kan du göra en positiv inverkan i världen och därmed bidra till hållbarhetsmålen samt skapa en bättre framtid för oss alla.


Intresserad men osäker på om det här är något för dig? Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt samtal med oss eller kontakta oss på connect@connectandexpand.com eller på www.connectandexpand.com

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page