top of page

Passionsprojektet Connect&Expand

Hej du! Så roligt att du är här! :) Vi vill passa på att introducera oss och berätta lite för dig om vårt passionsprojekt som precis sett dagens ljus - Connect&Expand.


Vi vänder oss till dig som vill göra större avtryck med mindre ansträngning och utvecklas både professionellt och privat. Vår ambition är att du ska få ny kunskap och inspiration men också skapa lite mellanrum i vardagen för reflektion, förnyelse och innovation. Genom att utforska dina styrkor, drivkrafter och behov stärks din resiliens och du kommer bättre till din rätt, både personligt och professionellt. Vi tror nämligen stenhårt på att all verklig förändring startar inifrån.


Våra vägar möttes när vi tillsammans genomförde ett 8 månader långt utvecklingsprogram till certifierade ChangeMakers - och vi känner verkligen kraften i att connecta inåt för att utvecklas utåt. Därför vill vi erbjuda dig verktyg, perspektiv och vägledning för att utforska din potential, utnyttja dina styrkor och uppnå resultat du inte kan föreställa dig idag.


Tillsammans har vi på Connect&Expand mer än 40 års erfarenhet av att arbeta med människor och organisationer i utveckling. Vi har genomfört otaliga förändringsprojekt, drivit igenom mängder av stora och små organisationsförändringar med varierande framgång. Många av dem har varit drivna av ledningsgrupper med en “brinnande plattform”, tuffa mål och viktig agenda. Trots gedigna kommunikationsplaner, workshops och chefsträning nådde vi inte alltid de resultat vi hoppades på i dessa förändringsprojekt. Därför är vi övertygade om att vi måste tänka annorlunda för att driva förändring framåt. Vill du veta mer om hur vi ser på förändring? Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Läs mer på vår hemsida


Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv på personlig utveckling och knyter an till ramverket för Inner Development Goals (IDG). Det gör vi eftersom vi vill bidra till att främja vetenskapsbaserade färdigheter och egenskaper som kan bidra till ett meningsfullt och hållbart liv. Genom att investera i din personliga utveckling kan du göra en positiv inverkan i världen och därmed bidra till hållbarhetsmålen samt skapa en bättre framtid för oss alla.


Följ med oss på vår resa mot en bättre framtid!


58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page