top of page

Vår filosofi

Vi förstår kraften i att connecta till ditt inre jag. Vi har själva upplevt

den. Att ansluta till sin inre kraft är att komma närmare sitt varande, sina inre

egenskaper och skapa förutsättningar för att utveckla sina färdigheter. Här kan

du fördjupa relationen till hela dig.

 

Vi förstår också värdet av att ha utrymme att få vara här och nu. Därför skapar Connect & Expand mellanrummet, som vi så sällan får i vardagen, där du kan utforska din potential, odla färdigheter och tankesätt samt uppnå resultat du inte kan föreställa dig. 

 

Connect and Expand utgår ifrån ett holistiskt synsätt på personlig utveckling och som i våra program återspeglas i Body, Mind, Soul. I våra utvecklingsprogram knyter vi an till ramverket för Inner Development Goals (IDG) eftersom vi vill bidra till att främja vetenskapsbaserade färdigheter och egenskaper som kan bidra till ett meningsfullt och hållbart liv. Genom att investera i din personliga utveckling kan du göra en positiv inverkan i världen och bidra till hållbarhetsmålen samt skapa en bättre framtid för oss alla.

 

Oavsett om du är en individ som söker personlig utveckling eller om du tillhör en organisation och vill förbättra ditt teams välbefinnande och produktivitet, har vi verktygen och kunskapen som hjälper dig att lyckas. Vi guidar dig på din resa, och hjälper dig att connecta med din inre kraft och frigöra din fulla potential.

 

Med våra beprövade metoder och tillvägagångssätt får du ökad insikt, fokus och motståndskraft, vilket gör att du kan uppnå resultat utöver det vanliga för dig själv, din organisation - och till mänskligheten som helhet.

sebin-thomas-OdBFUurPHjo-unsplash.jpg

Våra tre grundpelare

Body & Communication  

Vi lär oss lyssna till vår kropps signaler på ett nytt sätt och använda kroppen som kompass när vi väljer väg. Kroppen hjälper oss också i kommunikationen och interaktionen med andra. Att tydligt stå upp för sig själv och sätta gränser skapar sunda relationer.

Mind & Navigation

Vi utvecklar vårt sätt att tänka med hjälp av nya perspektiv.  Det hjälper oss att själva navigera i en föränderlig värld men också att driva förändring och utveckling på ett bättre sätt. Vi fattar klokare beslut genom att ta ett helhetsperspektiv, både för människan och för affären.

Soul &
Relation

Vi vänder blicken inåt och utforskar våra behov,styrkor och drivkrafter. Genom att lära känna oss själva på nytt, uppskattar och förstår vi också andra bättre. Det hjälper oss att skapa förutsättningar för rättvisa och hållbara organisationer och samhällen för alla

Genom våra pelare knyter vi an till Inner development goals (IDGs) ramverk: 

Being, thinking, relating, collaborating & acting. Nyfiken och vill läsa mer om IDG? Klicka här

Teamet

Lär känna oss lite, vill du veta mer? Kontakta oss!

 • Erbjuder ni era kurser enbart till HRBPs och HR Managers?
  Nej, vi erbjuder tre typer av Expandkurser: Expand-HR, Expand- Diviers (för olika yrkesgrupper) Expand-Customized (skräddarsydda utifrån behov). För mer information, läs här: Expand - Courses Vi startar regelbundet upp nya Expandkurser. Läs mer om våra kurser via länken ovan eller kontakta oss idag: Connecta med oss
 • Jag tycker att ert upplägg låter intressant, kan jag beställa ett skräddarsytt upplägg för mitt team?
  Självklart! Kontakta oss så utvecklar vi en skräddarsydd lösning för ditt team.
 • Jag arbetar på HR och känner att jag behöver en coach eller mentor, kan ni hjälpa mig?
  Ja, det kan vi! Vi brinner för ett hållbart HR. HR boostar organisationer och vi boostar HR. Kontakta oss redan idag! Om du inte arbetar inom HR men är nyfiken på att ha en coach eller mentor, Connecta med oss
 • Kan jag beställa coaching som privatperson?
  Visst kan du det! Vi hjälper alla som vill växa och frigöra sin fulla potential :) Läs mer och boka här: Coaching Reconnect
 • Erbjuder ni workation eller retreats?
  Vi planerar för detta längre fram, både i Sverige och utomlands men har inget bokat just nu. Planerar ni för ett och vill bjuda in oss, kontakta oss!
 • Jag är sent ute och behöver stöd och bollplank i ett HR ärende nu. Kan ni hjälpa mig?
  Vi har lång och bred erfarenhet av att lösa kluriga HR frågor. Kontakta oss så hjälper vi dig!
 • Erbjuder ni guidade meditationsklasser?
  Det gör vi - ta kontakt med oss redan idag!
 • Tar ni emot praktikanter, LIU-studenter?
  Ta kontakt med oss så ser vi om möjligheter finns.
 • Vi skulle vilja samarbeta med er, är det möjligt?
  Kul att ni vill vill samarbeta! Vi tror på samarbete, vi blir starkare tillsammans. Det finns stor kraft i att använda olika kompetenser och styrkor för att lösa utmaningar tillsammans. Ta gärna kontakt med oss så tar vi det därifrån!
 • Kan jag betala era kurser/coaching med kort eller swish?
  För närvarande faktureras alla våra tjänster i förskott, men vi arbetar på att utöka möjligheterna till andra betalsätt.
bottom of page