top of page
Vit logga med bakgrund _edited.jpg

Expand - HR

Personligt och professionellt utvecklingsprogram för HR Professionals

HR boostar organisationer. Vi boostar HR.

Vill du har mer kraft och energi? Få större genomslag på jobbet? Känna att du får utväxling på dina styrkor? Då är det här utvecklingsprogrammet för dig! Vi vänder oss till dig som arbetar med HR och vill frigöra hela din potential. Här utvecklas du som person tillsammans med andra som delar din profession och förstår dina utmaningar. 

Vi vet att starka HR proffs är avgörande för framgången för alla organisationer. I det här programmet får du möjlighet att stärka dig och frigöra din inre kraft genom att bygga hållbara arbetssätt för dig själv och din verksamhet. Här skapas mellanrummet för reflektion, förnyelse och innovation. Därtill får du ett utökat och starkt HR nätverk. 

Det här är utvecklingsprogrammet för dig som vill göra större avtryck med mindre ansträngning och utvecklas både professionellt och privat. Vår utgångspunkt är det hållbara självledarskapet. Här får du ny kunskap men kanske allra viktigast, det där mellanrummet för reflektion, förnyelse och innovation. Genom att utforska dina styrkor, drivkrafter och behov stärks resiliensen och du kommer till din rätt, både personligt och professionellt. 

Det här är ett 8 veckor långt program och vi startar upp och avslutar fysiskt i Stockholm. Däremellan har vi digitala träffar á 60-90 minuter varje vecka. Du får också möjlighet till 2 timmars individuell coaching. Programmet omfattar totalt ca 40 h inklusive självstudier. 

 

Kort om innehållet

  • Du kommer att få verktyg för att skapa genomförandekraft, hantera omställning och hållbarhet på individuell och organisatorisk nivå

  • Du kommer att öva på att vara i nuet och få enkla övningar att tillämpa för din egen och organisationens utveckling.

  • Du kommer att lära mer om Inner Development Goals, IDG, och om hållbarheten som börjar innifrån

 

Efter programmet har du

  • Ett ökat lärande, välmående och effektivare arbetssätt

  • Nya perspektiv för ökad genomförandekraft, innovation och affärsnytta.

  • Verktyg för att driva förändring på individuell och organisatorisk nivå.

 

Praktisk information

  • Kontakta oss för mer information om nästa kursstart.

  • Expand - HR är ett 8 veckor långt utvecklingsprogram som startar med en heldagsträff. Vi startar kl 9.30 med incheckning och kaffe och vi avslutar kl 16.00.

  • Kommande veckor träffas vi digitalt på måndagar kl 16.00 i 60 till 90 min. 

  • Programmet avslutas med en heldagsträff med start kl 9.30.

Intresserad men osäker på om det här är något för dig? Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt samtal med oss eller kontakta oss på connect@connectandexpand.com

Anmäl dig till programmet här
 

Tack för din anmälan!

Har du frågor?

Boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal med oss eller hitta svar på de vanligaste frågorna på vår FAQ

bottom of page