top of page

Connect&Expand

Utforska och förändra inifrån - boosta dina och organisationens styrkor. Expandera både som person och organisation!

Lär känna kraften i Connect&Expand - utforska dina styrkor tillsammans med oss!

 

Vi på Connect&Expand utgår ifrån ett styrkebaserat perspektiv i allt vi gör. Vill du åstadkomma en förbättring eller förändring? Börja hos dig själv! All utveckling börjar inifrån och att utforska dina styrkor kan vara en bra start. Forskning visar att både individer och organisationer som fokuserar på och utvecklar sina styrkor levererar bättre. 

Ändå är det ovanligt att det är styrkorna vi lägger vår energi och fokus på. Hur ofta tar du aktivt stöd i dina styrkor? Hur mycket fokuserar du och dina kollegor på era styrkor i era möten? Hur gör man för att undvika att fastna i problemfällan? Kom till vårt kostnadsfria webinar den 31 augusti kl 8.00 och få med dig tre nycklar för att maximera styrkor, både hos dig själv och i din organisation.

De tre nycklarna

Vi på Connect&Expand har tagit fram ett holistisk utvecklingsprogram för personlig och professionell utveckling. I september startar vi upp utvecklingsprogrammet Expand HR för alla HR professionals.

Ronja_edited.jpg

Ronja Morales Nilsson

Ronja är en strategisk igångsättare med stark empati som utvecklar och maximerar effekt.

Hon har lång erfarenhet av HR/People & Culture/Diversity & Inclusion i offentlig verksamhet och har arbetat med förändringsledning, beslutsprocesser samt arbetsrätt och förhandling från olika perspektiv.

Rakel_fotoJulianaWiklund_028_edited_edited.jpg

Rakel Segefalk

Rakel är en framtidsorienterad, samverkande utvecklare med positiv inställning och stark empati.

 

Hon har en lång erfarenhet av att bedriva HR i många olika roller och branscher, HR Manager/Director inom Bank, Finans och Försäkring. Organisationsutvecklare & L&D specialist med Globalt och Nordiskt ansvar.

Vilka är vi?

Image by Cathryn Lavery

Anmälan till webinar 19 dec kl 8.00

Tack för din anmälan!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Har du frågor?

Boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal med oss eller hitta svar på de vanligaste frågorna på vår FAQ

bottom of page